• Bel ons 010 741 053 4

Wat is de te verwachte diagnose?

Na het intakegesprek is Kodde & Van Oosten in staat om een diagnose te stellen en eventueel een oplossing aan te reiken. Wij stellen een financieel memorandums op, waarin de diagnose staat beschreven, de problematiek en de oplossingen van uw vraagstuk.

Worden er financieringen geregeld, net als bij de bank?

De eerste mogelijkheid, waarbij u aan denkt is vast de bank. Het netwerk van Kodde & Van Oosten, biedt meer mogelijkheden als kredietverstrekking via de bank. Dit is ook mogelijk door participatiemaatschappijen, aandeelhouders, informal investors, kredietfondsen, etc. Daarnaast is het mogelijk dat u het advies krijgt om te reorganiseren of het afstoten van activiteiten of juist een overname of fusie.

Bij Kodde & Van Oosten worden succesvolle ondernemers gekoppeld aan andere ambitieuze ondernemers. Indien een project een investering behoeft, dan wordt er gekeken of dit mogelijk is via een bank of in samenwerking met succesvolle ondernemers die daarnaast ook begeleiding geven aan de onderneming.

Wat zijn de kosten, voor u als ondernemer?

Bij het regelen van een financiering wordt gekeken naar het bedrag van de financiering. Aan de hand van de financiering wordt een percentage berekend ofwel courtage. Bij het begeleidingscontract rekenen wij een tarief per uur.

Wanneer is er overeenstemming van de opdracht?

Bij overeenstemming van de opdracht biedt Kodde & Van Oosten een financieringscontract en/of begeleidingscontract aan. Voor ieder vraagstuk is een andere aanpak nodig. Hiervoor bieden wij altijd op maat gemaakte contracten.

Wat zijn de te verwachte oplossingen?

Na het intakegesprek en het stellen van de diagnose, wordt het tijd voor de oplossingsrichting. Uiteraard is er in het algemeen voor ieder probleem een oplossing of meerdere oplossing. In samenspraak met u als ondernemer, worden de aangereikte oplossingen besproken om vervolgens een richting te kiezen die het beste bij u als ondernemer past en het bedrijf.

Wat te verwachten bij het intakegesprek?

Kodde & Van Oosten maakt allereerst kennis met u en uw bedrijf. In een kort kennismakingsgesprek schetst u als ondernemer de problematiek. Op basis van uw financiële stukken en onze kennis, ervaring en netwerk, bieden wij u een diagnose aan.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Bij Kodde & Van Oosten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24376343. Klik hier voor de algemene voorwaarden