• Bel ons 010 741 053 4

Opzoek naar een financierings specialist?

Neem direct contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Behoefte aan een bedrijfsfinanciering op maat? Een onafhankelijk advies waarin u als ondernemer centraal staat? De financiële professionals van Kodde & Van Oosten weten de weg en zijn u graag van dienst.

Bedrijfsfinanciering

De bedrijfsfinanciering. Geld om te kunnen ondernemen.

Als ondernemer bent u continu bezig met … ondernemen. Het maken van businessplannen, het aanboren van nieuwe en het uitbreiden van bestaande markten. Productinnovatie, personeelsuitbreiding, het managen van voorraden, debiteuren, crediteuren en cashflows; het is uw dagelijkse kost. En dat brengt, naast wat organisatorisch vermogen, ook de behoefte aan financiële armslag met zich mee. Een passende bedrijfsfinanciering biedt uitkomst.

In het aantrekken van vreemd vermogen is niets ons vreemd.

De bank is een optie. Maar heeft u al eens gedacht aan crowdfunding? Aan het aantrekken van vermogen door andere investerende partijen als aandeelhouders, informal investors of kredietfondsen? Die mogelijkheden zijn er. En nog mooier: wij weten de weg. Samen met u bekijken we of deze wegen ook voor uw positie of financieringsbehoefte interessant zijn. En of we ze kunnen bewandelen.