• Bel ons 010 741 053 4

Opzoek naar een financierings specialist?

Neem direct contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Vastgoedfinanciering. Ruimte voor groei.

Uw bedrijf groeit mee met uw ambities. Daarmee groeit ook de behoefte aan ruimte. Letterlijk en figuurlijk. De huisvesting voldoet niet meer en moet worden uitgebreid. Of zelfs verhuizen naar een andere locatie. Wordt het zelf bouwen? Of heeft u een bestaand pand op het oog dat voldoet? Als u die keus al heeft gemaakt, blijft waarschijnlijk de volgende over: welke vastgoedfinanciering past bij mijn ambities? Heb ik daar wel goed over nagedacht? Waar moet ik zijn en wie kan het op de juiste manier voor mij regelen?

Bedrijfsfinanciering. Geld om te kunnen ondernemen.

Als ondernemer bent u continu bezig met … ondernemen. Het maken van businessplannen, het aanboren van nieuwe en het uitbreiden van bestaande markten. Productinnovatie, personeelsuitbreiding, het managen van voorraden, debiteuren, crediteuren en cashflows; het is uw dagelijkse kost. En dat brengt, naast wat organisatorisch vermogen, ook de behoefte aan financiële armslag met zich mee. Wij helpen u graag bij het regelen van uw bedrijfsfinanciering.

Scheepsfinanciering. De beste stuurlui staan naast u.

Daar ligt het. Het schip waarmee u uw bedrijfsambities waar wilt maken. Een droomschip. U kunt het weten, want u bent de kenner. En u staat aan het roer van uw bedrijf. Maar dan. Er is een financiering nodig. Wie heeft de specifieke kennis die een scheepsfinanciering en alles wat daar bij komt kijken met zich mee brengt?

Onze aanpak.

Wij zijn er om u te helpen ondernemen. Heeft u behoefte aan ruimte? Aan professioneel en onafhankelijk advies? Zoekt u mogelijkheden om uw bedrijfsplannen financieel te realiseren? Graag maken we vrijblijvend kennis met u en uw bedrijf. Kodde & Van Oosten bestaat uit een gedreven team van financiële specialisten, ieder op zijn eigen vakgebied en expertise. Zo is er kennis van uiteenlopende branches.