• Bel ons 010 741 053 4
Eventverslag: People’s Business

Eventverslag: People’s Business

Op 18 en 19 januari vond in het WTC gebouw te Rotterdam de 18e editie van People’s Business plaats. Een groot netwerkevent met een uitgebreid programma aan sprekers en 146 exposanten. Het thema dit jaar was ‘Beyond Smart Cities’, een thema dat op het paviljoen Futurelab werd uitgelegd. Nieuwe ideeën en innovaties kwamen hier samen en bezoekers konden kennismaken met vernieuwende businessmodellen.

Er werden lezingen en kennissessies gegeven en je kon inspirerende masterclasses volgen. Wij, KVO onder de vlag van Credion, waren ook aanwezig als exposant op People’s Business. Samen met onze partner Gemunt hebben we twee dagen ons verhaal laten horen. We hebben veel ondernemers gesproken en verteld wat wij voor hen kunnen betekenen. Het was het eerste evenement sinds wij onze naam aan Credion mochten verbinden. En gelijk een geslaagd evenement!

Een leuk feitje: met maar liefst 5074 innovatieve ondernemers werd een recordaantal bezoekers behaald! Kortom, het was een inspirerende start van een nieuw businessjaar. Bekijk hieronder een sfeerimpressie!

Leave a Reply