• Bel ons 010 741 053 4
Annemiek Reuters

Annemiek Reuters

Annemiek Reuters | Partner / financieel adviseur | Kodde & Van Oosten

“De MKB ondernemer staat met de voeten in de klei. Ze doen wat ze het liefste doen. En hebben een duidelijk doel. Dat vind ik mooi.”

Annemiek is sinds november 2013 verbonden aan Kodde & Van Oosten. Na onder andere een carrière bij ABN Amro, waar zij intensief samenwerkte met huidig collega Bas, kwamen de twee elkaar na jaren weer tegen. “Bas vroeg me of wij niet eens moesten praten. Zo geschiedde. Ik startte bij Kodde & Van Oosten en zat er direct op mijn plek.”

“De markt is steeds in ontwikkeling. Ik zorg dat ik mee ga in die ontwikkelingen. Op de hoogte blijven en nieuwe kansen zien, dat vind ik de uitdaging in mijn vak.”

Annemiek is inmiddels partner bij Kodde & Van Oosten. Zij is gespecialiseerd in het regelen van financieringen voor ondernemers in het MKB in uiteenlopende sectoren. Maar met één gemeenschappelijke behoefte: ze hebben geld nodig om te kunnen ondernemen.

“Vertrouwen en een persoonlijke klik. Dat is de basis.”

“Het draait om de ondernemer, de mens achter het bedrijf. Wat is zijn behoefte? Maar ook: wat is zijn visie? Je houdt continu zaken tegen het licht waar hij misschien niet één, twee, drie aan denkt. Soms zit privé ook aan zakelijk vast. Vertrouwen is dan een heel belangrijke basis. Van nature ben ik gezond nieuwsgierig; ik vraag graag door om zo tot de kern van het probleem te komen. De weg naar de meest passende oplossing volgt dan vanzelf. En dan is het aan mij om ook daadwerkelijk resultaat te boeken, daar ga ik voor. Op die manier ontstaat vaak een hechte vertrouwensband. En een fijne, langdurige relatie. Ook na het regelen van de financiering blijf ik vaak sparringpartner en adviseur voor het bedrijf. Dat is toch prachtig?”