• Bel ons 010 741 053 4
Hans de Jong

Hans de Jong

Hans de Jong | partner adviseur | Kodde & van Oosten

In 2011 kwam Hans samen met Bas praten over een mogelijke samenwerking met de twee oprichters Huib en Dirk. Als snel kwamen de vier tot de conclusie dat een participatie in het bedrijf misschien wel meer voor de hand lag. En zo geschiedde. Inmiddels is Hans, samen met Bas en Annemiek, één van de managing partners van Kodde & Van Oosten.

“Ik vind het fijn om bedrijven verder te helpen. En in ons geval is dat dan met een financiering. Met geld om te kunnen ondernemen. Zo help ik ondernemers met mijn kennis maar ook met die van mijn collega’s”

‘Ondernemers verder helpen. Dat heeft de prioriteit. Daar ligt mijn focus.’

“Daarnaast vind ik het erg prettig om van klanten te leren. We ontmoeten elke dag ondernemers met verschillende uitdagingen en visies. Daar haal ik inspiratie uit. Ik heb veel contact met zowel kredietvragers als kredietverstrekkers. Maar ik houd me ook bezig met het verder brengen van ons eigen bedrijf. Welke faciliteiten, samenwerkingen of materie hebben wij zelf nodig succesvol te zijn en verder te komen? Om aan die ontwikkeling te kunnen bijdragen, samen met ons team, dat geeft me veel voldoening.

‘Ik moet gevoed worden met kennis.’

Nieuwe kennis. Ik verrijk me er graag mee. Die drive om mezelf steeds te willen ontwikkelen zorgt er waarschijnlijk voor dat ik nooit afhankelijk word.

Tot nu toe is dit in elk geval behoorlijk goed uitgepakt.

‘Bedrijven financieel vooruitbrengen. Zodat ze er toe doen. Dat geeft zoveel voldoening …’

Dat je, wanneer je net iets hebt geleerd, datgene toepast bij een ander en vervolgens merkt dat het dáár ook werkt. Dat is wat ik voor onze klanten wil bereiken. Ik wil ze op financieel gebied verder helpen zodat zij op hun beurt hun ondernemersdromen kunnen verwezenlijken. Dan wordt delen vermenigvuldigen. Daar doe ik het voor.”