• Bel ons 010 741 053 4

Opzoek naar een financierings specialist?

Neem direct contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Uw droomschip binnen handbereik? Het aanvragen van een scheepsfinanciering is een vak apart. Dat vak beheerst Kodde & Van Oosten.

Scheepsfinanciering

De beste scheepsfinanciering. Want de beste stuurlui staan naast u.

Daar ligt het. Het schip waarmee u uw bedrijfsambities waar wilt maken. Een droomschip. U kunt het weten, want u bent de kenner. En u staat aan het roer van uw bedrijf. Maar dan. Er is een financiering nodig. Wie heeft de specifieke kennis die een scheepsfinanciering en alles wat daar bij komt kijken met zich mee brengt?

Onze specialisten: uw kompas in scheepsfinancieringen.

Kodde en Van Oosten is gespecialiseerd in scheepsfinancieringen. U staat aan het roer van uw bedrijf, wij staan naast u.
Want bij zo’n scheepsfinanciering komen zaken kijken die een specifieke know-how en aanpak vereisen. Het schip moet worden aangemeld bij het Kadaster, er is een scheepsverzekering nodig en een taxatie. Vervolgens heeft u de juiste notaris nodig. Misschien bent u varend ondernemer; start u graag een bedrijf of heeft u liquide middelen nodig om een periode door te komen.
U kiest voor een bepaald type schip maar waarom eigenlijk? Past het wel bij uw bedrijfsactiviteiten? Voor welk type lading of transport gaat u het schip inzetten? Kiest u voor investeren in een duurzaam gebouwd schip? Of gaat het om het financieren van voorraden of debiteuren?
Hoe dan ook, u heeft krediet nodig om te ondernemen en een partij met kennis van zaken. Zodat u door kunt met doen waar u goed in bent.

Hoe uw bedrijf juridisch ook in elkaar steekt en in welke mate uw bedrijf gevorderd is, wij helpen u verder. Zo bekijken we, naast de mogelijkheden die ‘de bank’ biedt, financieringsvormen waar u in eerste instantie misschien niet aan denkt: participatiemaatschappijen, aandeelhouders, informal investors en crowdfunding platformen. We werken intensief samen met deze partijen en hebben meerdere ondernemers op deze manier een passende financiering kunnen bieden.
Wij weten de weg en helpen u koers te houden.